مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداری از سايت ...

من از ... يه اگهی رو درباره يه جنس رو ديدم ولی به دليل دور بودن مسافت برای فرد پول رو كارت به كارت كردم ولی گوشيش رو خاموش كرد ولی فردای اون روز همون اگهی رو به يه شماره ديگه گذاشت و باز همون شماره حساب رو به من داد كه من خودمو جای يكی ديگه جا زده بودم من عكس چت هاش و شماره كارتش رو دارم و تونستمم از روی شماره كارتش شماره ملی و ادرسشو پيدا كنم خاستم بدونم اگر شكايت كنم ميتونم جرمشو ثابت كنم و چقدر طول ميكشه تا به پولم برسم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنیدو زمان ان نیز قابل پیش بینی نیست.