مشاوره حقوقی رایگان - جریمه انصراف از دانشگاه فرهنگیان

با سلام خدا قوت
بنده از دانشگاه فرهنگیان ترک تحصیل کردم به چند دلیل 1.نابینایی پدر و سرپرستی خانواده 2.احساس فوبیا وحشتناک از جمع تا جایی حتی فکر خودکشی نیز به ذهنم خطور کرد دلایل را به طور خلاصه و کوتاه عرض کردم و طبیعتا طبق قانون جریمه سنگین شدم سوال اینکه آیا راه قانونی با توجه به دلایل برای اینکه دانشگاه جریمه را نگیرد وجود دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود سوال شما حقوقی نیست، اداریست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با خود دانشگاه رایزنی نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام به نظرم حیف هست که ترک تحصیل بدین حتما به روانشناس جهت درمان فوبیا مراجعه کنید