مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین با وکالت تام بدون عزل

با سلام بنده زمینی را از شخصی خریداری کرده ام با قولنامه بنگاهی همراه با 3 شاهد در مشاور املاک این زمین بدون سند میباشد و از فروشنده بعلت مهاجرت به خارج وکالت تام گرفتم و چند سال بعد زمین را با وکالتی که از فروشنده داشتم فروختم و در زیر مبایعه نامه وکالت قید شد الان پس از گذشت چند سال فروشنده زمین از بنده جهت پرداخت ثمن معامله شکایت کرده ایا بنده که خودم زمین خریدم اما با نام ایشون با وکالت تامی که داشتم فروختم باید ثمن معامله را به ایشون بدهم ؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام ومن معامله به چه نحوی پرداخت شده باید دلایل و رسیدهای پرداخت را به دادگاه ارائه کنید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مگر شما قبلا ثمن را به فروشنده خود پرداخت ننموده اید؟اگر پرداخت نکرده اید باید پرداخت بفرمایید.