مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین چمن

باسلام و تشکر از خدمات رایگانتون،
یه زمین چمن داریم برجاده مرزی،پدربزرگم سند مشاع داره،یبار خاکریزی کردیم جریمه شدیم گفتن چمن منابع طبیعیه و ملیه،ایا میتونیم بفروشیم یا نه،خریدار میگه عواقب و مشکل منابع طبیعی بامن،

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

میتونید نسبت به ملی شدنش اعتراض کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بطرفیت اداره مذکور طرح دعوی نمایید مبنی بر اثبات مالکیت، پس از آن در صورت حکم قطعی به نفع شما صادر شود. بله میتوانید بفروشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر از منابع ملی است مشکل سازه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

منابع ملی نیاز به راهکارهای حقوقی خاصی دارد که ب بعضی موارد می‌توان با توجه به ادله و مدارک اثبات مالکیت نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به بررسی نظریه کارشناس منابع طبیعی دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
چنانچه رای قطعی بر ملی شدن اراضی صادر شده باشد اسناد مالکیت شما فاقد اعتبار است و ابتدا باید به رای صادره مبنی بر اعلام اراضی بعنوان منابع طبیعی اعتراض شود .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام‌
اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار دارد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت یا
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و ...