مشاوره حقوقی رایگان - اخراج سرایدار

با سلام من 4 ساله سرایدار و لابی بند یه ساختمان 5 طبقه 15 واحدی هستم که نیم اداری هستش اول که اومدم بهانه شناسنامه قدیمی کردند و اون درست شد گفتن کرونا اومده تعطیله تا بعد 2 سال بیمه کردن بعد گفتن ما پولش رو می‌دهیم و خودت خویش فرما کن تا یک سال ادامه دادن و بعد باز هم قطع کردن والان هم میگن تا یک ماه جمع کن برو بعد موقع قرارداد از من سفته گرفتن وقرارداد هم درست نشون ما ندادند و یک برگ قرارداد هم ندادند از معرف من هم سفته گرفتند موندم چی کار بکنم خواهش میکنم یک راهی نشون بدهید ممنون از شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید مطالبات خود را از طریق سایت اداره کار پیگیری کنید و دعوی استرداد سفته نیز مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آغاز طریق اداره کار پیگیری کنید و بابت سفته هم اول اظهارنامه و بعد دادخواست مطالبه سفته بدهید