مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه بابت تصادف

با سلام و عرض ادب. آیا امکان شکایت از اداره راه به خاطر چاله داشتن آزادراه هست. لاستیک ماشین در چاله افتاد و سبب شکستن رینگ خودرو شد و کنترل ماشین از دست راننده خارج شده و ماشین چپ کرده و خسارت زیادی به بار آورده. ممنون می‌شم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شکایت از اداره راه بابت تصادف تقصیر اداره راه در خسارت به خودرو حادثه رانندگی اداره راه تصادف