مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه ضرب و جرح

با سلام،چند روز پیش شوهر من مجدد به شدت من رو کتک زد و باعث آسیب لب بالای من و پارگی و خونریزی شد،انگشت کوچک دستم آسیب دید و روی ساق دستم جای کبودی و برآمدگی شدیدی بود و کوفتگی بینی میخواستم بدونم دیه ی این ضربات چه مقدار حساب میشود؟ همه ی این ها رو پزشکی قانونی هم تایید کردند

پاسخ ها :

محاسبه دیه ضرب و جرح دیه پارگی لب دیه کبودی دیه کوفتگی دیه ضرب و جرح دیه ضرب و جرح