مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وسایل در موتور سیکلت توقیف شده

باسلام خدمت شما عزیزان حدود دو هفته پیش کلانتری موتور بنده رو توقیف کرد و موتور مزایده بود و داخل باکس 4میلیون 385 هزار تومان پول نقد و کلید و ابزار بود که کلانتری هم وسایل رو به بنده نداد و الان که پیگیر شدم دیدم پول نقد داخل صورتجلسه کلانتری که بدون حضور بنده نوشته شده بود وجود ندارد و درضمن موتور من رو زمانی که توقیف کردند بود این که داخل باکس رو باز کن که ببین چی دارم من رو از روی موتور هل دادند و موتور دادند به سرباز برد به کلانتری که کلانتری حدود 3 کیلومتر فاصله دارد و امکان برداشتن پول نقد از داخل باکس فقط به اندازه یک ترمز کردن وجود دارد آیا میشود ثابت کرد که پول بوده است و میتوان موتور را از پارکینگ درآورد لطفا مراحل ثابت کردن موضوع و ترخیص موتور مزایده رو توضیح بدهید. ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم اثبات اینکه پول درون باکس بوده است بسیار مشکل است اما اگر شهود دارید تلاش کنید این موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان اثبات پول نقد داخل باکس با عنایت به عدم صورتجلسه کلانتری دشوار است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و باید ادعای شما اثبات گردد