مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروب الکلی

سلام چندروز پیش اومدن خونمون و هفتاد لیتر شراب انگور دست ساز که درصد الکلش خیلی پایینه از خونمون بردن. دادیار با قید فیش حقوقی کارمند آزاد کرد منو. قرار زده بیست و دو ملیون. ولی هنوز پیشه قاضی نرفتم. خواستم ببینم جریمش چطوره حکمش چیه

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما.
مجازات چنین جرمی به استناد ماده 702 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، سه تا شش ماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق است و براساس شرایط قاضی میتواند به استناد رای وحدت رویه شماره 778ـ 1398/3/28 هیأت‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور مجازات را تعلیق کند یعنی اجرا نکند. اما بایستی توجه داشت اگر تفتیش با حکم قضایی نبوده و مأموران سرخود به منزل شما وارد شده اند این موضوع خودش جرم است و چون دلایل ارتکاب جرم به صورت غیر قانونی به دست آمده قاضی اصولاً نبایستی به چنین اتهامی رسیدگی کند.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر سابقه محکومیت به همین اتهام را ندارید، به پرداخت جزای نقدی محکوم خواهید شد
با پرداخت نقدی جزای نقدی نی توانید از دادستان درخواست 20 درصد تخفیف نمایید