مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر و حواله کرد چک برگشتی

سلام و عرض ادب
پدرم از شخصی یک چک به مبلغ 60 میلیون تومان از سال 86 دارند که تا کنون برگشت نخورده. در حال حاضر پدرم فوت کردند ولی قبل از فوت چک را با امضا ظهر چک به من منتقل کردند در صورتیکه “حواله کرد” چک توسط صادرکننده خط خورده است.
1.به نظر شما بهتره که بابت این چک کل ورثه به عنوان نماینده قانونی ایشان دادخواست بدهیم یا فقط بنده به تنهایی به عنوان دارنده چک کفایت می کند؟
2. لطفا بفرمایید آیا قضات با توجه به قانون استفساریه مجمع تشخیص مصلحت به خسارت تاخیر از زمان صدور چک رای می دهند یا خیر؟
متشکرم

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

10سال از تاریخ چک میگذرد . با ورثه اقدام کنین