مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام حدود شش ماه تصادف کردم که راننده سواری مقصر از صحنه متواری شده و یک نفر خودش را بجای راننده اصلی معرفی کرده بعد از چهارماه که دید خسارت مالی زیاد است و بیمه جوابگو نمی باشد در دادگاه اعتراف کرده که راننده پسر عمویش بوده و خودش را تبرعه کرده و چون ایشان در صورتجلسه پاسگاه و کروکی پلیس راه تایید کرده که راننده بوده و امضا کرده و حال دادگاه ایشان را تبرعه کرده من نسبت به این که چهار ماه از کار و زندگی باز کرده نیاز به راهنمایی دارم خواهشن راهنماییم کنید که باتوجه به اینکه با سواری در تاکسی کار میکردم و مخارج زندگیم را درمی اوردم میتونم خسارت این چهار ماه را ازش بگیرم ممنون میشم اگه میشه باید نسبت به ایشان چه لایحه ای تنظیم کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شمایک شکایت گزارش خلاف واقع نسبت به ایشان و یک شکایت هم بر علیه پسرعموی ایشان بابت تصادف و فرار از صحنه تصادف دردادسرا مطرح نمائید .