مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط و امضا

با سلام
یک شخص کلاهبردار رفته و دوتا قولنامه صوری در مورد یک ملک درست کرده و گفته که پدر من سال 90 به او زمین فروخته و مالک زمین بنیاد مسکن بوده و پدر بنده پولش رو پس نداده در صورتی که اصلا همچین معامله ای نبوده و یک کاغذ دستنوشته مبنی بر پرداخت پول ملک مذکور در همان سال 90 پرداخت کرده و همه امضاهای پدر بنده رو به صورت ماهرانه جعل کرده و ما هم در جلسه دادگاه اظهار کردیم که جعل کرده و قاضی ارجاع داد به کارشناس یک نفره و کارشناس یک نفره نظر داده که دارای تشابه میباشد و دوباره اعتراض کردیم و دادیم به کارشناس سه نفره و کارشناس سه نفره صراحتا تایید کرده که امضا مرتبط با پدرم میباشد و یقینا طرف اعمال نفوذ دارد چون اصلا امضاها فقط تشابه دارد و جعل میباشد آیا ما میتونیم تقاضا کنیم که امضا رو بدن به کارشناسی خط که قدمت نوشته و امضا رو تشخیص بدهند یا خیر؟؟ چاره و راهکار چیه؟؟ واقعا وقتی بی گناهیم و جعل شده تکلیف ما چی هست؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. کارشناس 5 نفره درخواست بدهید. ای کاش قبل از ادعای جعله با وکیل مشورت میکردید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قاضی میتواند هر تحقیقی در خصوص کشف واقع نماید لذا از شعبه درخواست نمایید از طریق علمی جهت قدمت نوشته اقدام نمایند