مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک از صادرکننده چک

بنده چکی را از شخصی دریافت نمودم و پس از این که آن را به شخص ثالثی انتقال دادم چک برگشت میخورد و آن شخص گواهی عدم پرداخت میگیرد.حالا بنده عین مبلغ چک را به آن شخص ثالث داده و برگه چک و گواهی عدم پرداخت را گرفته ام.برای شکایت جهت دریافت وجه چک از صادر کننده چک چه کاری بایستی انجام بدهم؟
باتوجه به این که در حال حاضر چک و گواهی عدم پرداخت را دارم ولی هیچ کدام ازین دو به نام بنده نیست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از فردی که چک را خریداری نموده اید درخواست کنید چک را به شما انتقال دهد و سپس اقدام به ثبت دادخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک باید به شما منتقل شود و مطالبه وجه چک بدهید