مشاوره حقوقی رایگان - تمدید ممنوع الخروجی مهریه

سلام من برای مهریه همسرم رو ممنوع الخروج کردم و حالا مهلت ممنوع الخروجی رو به اتمام است.آیا میتوانم ممنوع الخروجی را تمدید کنم ؟و اینکه میتوان زودتر از برداشته شدن ممنوع الخروجی اقدام کرد یا باید صبر کنم تا منقضی شود؟و اینکه از زمان برداشته شدن ممنوع الخروجی تا زمان تمدید چقدر طول می‌کشد ؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر از طریق اداره ثبت ممنوع الخروج کردین،تا زمان مختومه شدن پرونده اعتبار داره

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام، بله تمدید ممکن و زمان زیادی برای انجام نیاز ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از طریق اجراییه ثبت باشد ممنوع الخروجی همچنان پابرجاست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر ممنوع‌الخروج‌شدن از طریق اجرای ثبت باشد کمافی‌السابق پابرجا خواهد ماند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ممنوع الخروجی تا همسر شما تقاضا ی رفع آن و صدور دستور دراین زمینه نباشد اعتبار دارد