مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام بنده سال پیش 200 متر زمین از 3000 متر زمینی را که دارای سند میباشد ولی صاحب سند فوت کرده از یکی از وراث به صورت قولنامه دستی که سه شاهد هم دارد و یک وکالت محضری هم از وی گرفته ام خریده ام البته زمین انحصار وراثت نشده ولی سایر وراث از این معامله باخبرند حالا بنده چگونه میتوانم برای این قطعه سند درست کنم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر سایر ورثه ذیل قولنامه شما را امضا نکنند و برگه انحصار وراثت نباشد کار شما خیلی سخت است در صورت امکان وکیل بگیرید.