مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی چشم در حین خدمت سربازی

با سلام من در سال 95 حین نگهبانی در پادگان از برجک به پایین پرت شدم و ضربه مغزی شدم و نصف بینایی هر دو تا چشمم رو از دست دادم ولی با وجود این که میزان از کار افتادگی بنده مشخص بود شرکت بیمه فقط مبلغ 3 میلیون تومان به عنوان دیه پرداخت کرد حالا میخواهم بدونم الان چون به عصب بینایی چشمم آسیب وارد شده و امکان بهبودی وجود ندارد آیا امکان شکایت و درخواست جانبازی و دیه برای من وجود داره یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد مربوطه و ارجاع به کمیسیون پزشکی جهت میزان آسیب و درصد جانبازی می‌تواند اقدامات لازم را مبذول نمایید