مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین توقیفی

ماشین بنده بخاطر عدم پرداخت اقساط بانک توسط ضامن توقیف شده یعنی پول وام را یکجا پرداخت کرده ضامن و حکم توقیف ماشینم را گرفته و دادگاه که رفتم گفته این مبلغ را ضمانت نامه از بانک بیار تا ماشینت رفع توقیف شود می خواستم بدانم چون هنوز حکم قطعی دادگاه نیامده می توانم بعد ازدی ماشین از توقیف ماشین را بفروشم یا فقط ماشین آزاد میشه ولی تا آمدن حکم قطعی دادگاه ماشین را نمی تونم بفروشم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمتوانید بهتر است دین خود را ادا نید هل احسان الا احسان ؟!!