مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
من یک مرد مجرد هستم که در اروپا زندگی‌ می‌کنم. مادرم به همراه ناپدری هم در اروپا زندگی‌ میکنند که هردو بیمار قلبی هم میباشند.
مادر و ناپدری من فرزندی به جز من ندارند. هردوی آنها املاکی در ایران دارند. سوال من این هست که در صورت فوت آنها اموالشان قانونا به من می‌رسد یا به خواهر یا بردار آنها که در ایران هستند؟ اگر که من وارث قانونی آنها نیستم پس راه حل چی‌ هست یا چه اقدامی باید کرده شود در این زمان که آنها هنوز در قید حیات هستند؟ اگر بخواهیم کاری در این زمینه انجام دهیم چون من اروپا هستم به چه
صورت انجام پذیر است؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

سلام..اموال مادر شما در صورتیکه تنها وارث مادرتون باشین به شما خواهد رسید...ولی اموال ناپدر شما از راه ارث وتوارث به شما نمیرسه چون شما وارث اون نیستید ولی ناپدری شما میتونه تا زمانیکه در قید حیات هست اموالشو به نام شما انتقال بده

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

ضمن پوزش...ایا مادر شما هم نامادری شماست یا مادرتون؟اگر ناممادر شما باشه از ایشون هم ارث نمی برید...می توانید طی وکالتنامه ای در ایران اموال رو بنام خودتون منتقل کنید..