مشاوره حقوقی رایگان - چجور طلاق شرعی زوجه را باطل کنم و تمکینشو بگیرم

من یکسال و دوماه تو عقد بودم چنبار اقدام کردم برا شروع زندگی ولی همیشه خانواده زنم بهانه اوردن یبار که ما الان کار داریم و مدرسه بچهاست و اینجور چیزا اخرم طلا رو بهانه کردن چون من قرار بود هفتاد گرم طلا برا همسرم بگیرم که گرون شده و توانایی نداشتم اونام گفتن تا همرو نگیری نمیشه یا بگیر یا طلاق بده البته ما زبانن گفته بودیم اگه ارزون شد میگیریم که نشد اونام قبول کردن شاهد داریم ولی جایی ننوشتیم البته اینا جز شرط ضمن عقد ما نبود فقط یچیزایی قرار بود که بگیرم منم گفتم یه مقدار میگیرم بقیش برا بعد عروسی کم کم میگیرم در ضمن اونا اصرار داشتن عروسی در تالار باشه و با هشتصد نهصدنفر مهمون که من تواناییشو نداشتم خلاصه همین بهانه ها ادامه پیدا کرد که زنم بعد چنبار تلاش من و دوبار اظهارنامه تمکینم دادم بازم توفیری نکرد و از همون اوایل عقد تا به امروز شش بار حرف طلاقو کشیدن وسط که دفع اخر به همین بهانه ها یه برگه طلاق شرعی برام فرستاده که یه اخوندی طلاقشو داده و دیگه زن من نیست در حالیکه من هیچ اطلاعی نداشتم و دادگاهم تشکیل نشده و احضاریه ای دریافت نکردم من چهل روز قبلش رفته بودم منزل پدر زنم برا مراسم عروسی که همین بهانه ها رو اوردن و قبلشم دوبار اظهارنامه دادم ولی رو برگه طلاق نوشته از باب عسر و حرج و شهادت شهود که یکسال دوماه بلاتکلیف رهاش کردم طلاق داده شده میخام ببینم چطور میتونم باطل کنم طلاقشو و چجور میتونم زندگیمو جمع کنم چون پول خرید طلا ندارم الان قاضی رایو به ایشون میده چقد امکان داره بنفع من رای بده ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن خانم بنده دوشیزه نیست و رابطه داشتیم و بنده نمیخام زندگیمو خراب کنم زنمو دوسدارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با چنین شرایطی به نظر میرسد جدایی اصلح باشد ودر مورد طلاق هم اگر از طریق دادگاه انجام نشده و شما هم اطلاع ندارید ارزشی ندارد و جای نگرانی نیست