مشاوره حقوقی رایگان - ایا بیمه بیکاری برای افراد 65 ساله تا چه تاریخی پرداخت میشود

با سلام
بنده 65 ساله هستم با 9 سال و 9 ماه سابقه پرداخت . من در حال حاضر بیمه بیکاری دریافت میکنم. میخواهم بدانم که تا چه تاریخی انرا دریافت خواهم کرد- قانون بالای 55 سال یعنی چه؟ و اینکه ایا بهتر است من دوران سربازی را نیز پرداخت بکنم؟
با تشکر ع-ف

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری و میزان آن به شرح زیر است:

الف- جمع مدت پرداخت مقرری از زمان برخورداری از مزایای بیمه بیکاری اعم از دوره اجرای آزمایشی و یا دائمی آن برای مجردین حداکثر (36) ماه و برای متأهلین یا متکفلین حداکثر (50) ماه بر اساس سابقه کلی پرداخت حق بیمه و به شرح جدول ذیل
برای مجردین برای متأهلین یا متکفلین

از 6 ماه لغایت 24ماه 6 ماه 12 ماه
از 25 ماه لغایت 120 ماه 12 ماه 18 ماه
از 121 ماه لغایت 180 ماه 18 ماه 26 ماه
از 181 ماه لغایت 240 ماه 26 ماه 36 ماه
از 241 ماه به بالا 36 50ماه