مشاوره حقوقی رایگان - رهایی نامبرده ناشی از قیود خدمتی نمی باشد

برادر بنده در خدمت سربازی از ناحیه چشم دچار سانحه شده و در کمیسیون پزشکی 92 درصد از کارافتادگی برای او تعیین شده ولی الان که به یگان مربوطه مراجعه کرده بهش گفتن چون در نظریه شورای عالی پزشکی نوشته شده رهایی نامبرده شامل قیود خدمتی نمی باشد جانبازی و مستمری به او تعلق نمیگیرد میخواستم بدونم قانونا همچین چیزی به او تعلق میگیرد یا خیر و اگر شاملش بشود چطوری باید پیگیری کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به نظریه آنها اعتراض کنید