مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی سپاه

با سلام
بنده دفترچه پست کردم برای پذیرش سپاه
وقتی پیش روانشناس رفتم یک اثر کوچک روی دستم دیده من به او گفتم که زخم مال زمان بچگی هست و من عکس اون زمان که دستم پانسمان شده رو دارم اما بیمارستان میگن چون بخیه و زخم سرپایی بوده پرونده پزشکی ثبت نشده و اگر هم ثبت میشد تا الان پرونده ها امحا شدن
اما پذیرش من برای سپاه به دلیل خودزنی و مشکل اعصاب و روان رد شده و اسم هیچ کمیسیونی نیومده .
خواستم ببینم اون ها باید من رو بفرستن کمیسیون یا خودم باید برم پیگیری کنم(هنوز اعزام به خدمت نشدم)

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما حقوقی نیست از طریق واحد استخدامی سازمان مربوطه پیگیری فرمایید