مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه اهدا یارانه

با سلام حضور شما سروران گرامی
بدنبال اطلاع رسانی ثبت نام برای وام یک میلیونی دولت برای کمک به اسیب های کرونا و اینکه وارد سایت رفاهی شوید متاسفانه به محض ورود صفحه ای نشان میده که اطلاعات شخصی سرپرست خانوار را میخواهد و بعد از پر کردن تنها گزینه اهدا یارانه را داره منم به اشتباه و با خیال اینکه منظور اهدا دولت میباشد گزینه را زدم و کد 5رقمی را زدم ولی فی الفور خارج شدم
میخواستم بدونم در این مرحله اول یارانه ام قطع شد یا مراحل بعدی هم داشت که من وارد نشده و تایید هم نکرده ام شاید این مشکل خیلیها باشه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون که وقت میگذارید و گرهی باز میکنید یا حق

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق پشتیبانی سایت پیگیری بفرمایید