مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از اهدای یارانه

سلام وقتتون بخیر..
خاستم برای وام یک میلیونی کرونا ثبت نام کنم که اشتباها صفحه اهدا یارانه مشخصات کامل رو پرکردم و دکمه اهدا روهم زدم و متوجه اشتباهم شدم و قطع کردم زیرصفحه نوشت درخواست شما بررسی میشه در صورتی که اصلا به صفحه به کجا اهدا میکنید نرفت ولی وقتی من دوباره صفحه وب رو باز کردم پیغام تشکر در رابطه به اهدا یارانه رو دیدم ... خاستم ببینم حالا یارانه قطع میشه؟ باید چیکار کنم؟ خواهشا کمکم کنید باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

درود بر شما ، نگران نباش دوست عزیز برای خیلی ها این اتفاق افتاده ، یارانه شما قطع نمیشه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطابق پیگیری ها اهدای یارانه مانند انصراف در یک مرحله صورت نمیگیرد و ممکن است که سازمان هدف مندی یارانه ها با توجه به حجم زیاد افرادی که اشتباه کردند به این اقدام شما ترتیب اثر ندهد.