مشاوره حقوقی رایگان - رد مال کلاهبرداری شده

سلام وقت بخیر . 2 ماه پیش توی حساب بانکی من پول هکی آمده است و حالا من تا جایی که میشد مال باخته ها رو پیدا کردم و رد مال کردم . اما بقیه افراد رو نتونستم پیدا کنم . هدف من هم پس دادن اون پول ها به صاحبین خودشون هست و مبلغاشم زیاد نیست همشون 2 میلیون و 3 میلیون تومانی هست .

الان این ابلاغیه اومده : متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي
دعوي ......به طرفيت ....... مبني بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداري
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اين صورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
ضمناً وفق ماده 190 قانون آیین دادرسی کیفری مي توانيد يك نفر وكيل دادگستري همراه خود داشته باشيد.
((عدم حضور جلب است))

میخوام بدونم من حاضر شوم در دادگاه و رد مال کنم به صاحبین آیا باز هم مشکلی هستش ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جرمی مرتکب نشده‌اید و مالی ناخواسته به حساب شما واریز شده در شعبه حاضر و اظهارات خود را بیان و از بی‌گناهی‌تان دفاع نمایید