مشاوره حقوقی رایگان - لغو معاینه محلی یا تجدید آن؟

باسلام
اینجانب جهت بطلان یک فقره مبایعه نامه خرید زمین مزروعی علیه برادر خویش که ادعا می کرد از پدرمان (که اکنون در قید حیات نیستند) خریداری نموده است، به دادگاه شکایت نموده ام
مدیر بنگاه که ایشان ذیل مبایعه نامه را امضاء و مهر کرده است و بعلت شاغل بودن در یک اداره، چندین مبایعه نامه را سفید، امضاء و مهر کرده و در گاوصندوق بنگاه قرار داده است و یکی از شهود (شاهد دیگر فوت نموده اند) مبایعه نامه که کاتب مبایعه نامه نیز بوده است در دادگاه هم شهادت داده اند مبنی بر اینکه از چنین معامله ای اطلاع ندارند و فروشنده را در زمان امضاء مبایعه نامه رویت نکرده اند و مبایعه نامه را صوری پنداشتند. و همچنین شاهد و اسنادی مبنی بر اینکه در زمین مزروعی کشت انجام داده ایم به دادگاه ارائه کرده ایم.
قاضی پرونده جهت اطمینان خاطر و به خواست وکلای خواهان و خوانده، دستور به معاینه و تحقیق محلی از همسایگان زمین زراعی داده اند، که چه اشخاصی از تاریخ مبایعه نامه تا فوت فروشنده در زمین زراعی زراعت داشتند؟

زمان اجرای قرار معاینه محلی برای 20 فروردین ماه بود ولی با مراجعه به دادگاه جهت اجرای قرار معاینه محلی، ریاست دادگاه اعلام کردند که به علت ویروس کرونا اجرای قرار معاینه محلی را لغو کرده اند

لطفا راهنمایی نمایید با توضیحاتی که در بالا داده شده است و اسناد و مدارک مبنی بر صوری بودن مبایعه نامه، آیا امکان دارد ریاست دادگاه رای صادر کرده و دستور معاینه محلی را به کل لغو کند یا به زمان دیگر موکول کند؟
باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به توضیحات شما باید گفت تا زمانی که امکان رسیدگی به صحت امضای متوفی وجود دارد معاینه محل مشکلی را حل نمی نماید. شما باید در خصوص امضای مرحوم پدر ادعای تردید نمایید ..... در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام احتمال قوی به تاریخ دیگری موکول خواهدنمود.موفق باشید