مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه زدن اهدایه یارانه

سلام خسته نباشید ببخشید من الان رفتم به سایت رفاهی که برا وام ثبت نام کنم اصلا متوجه حرف نشدم بد شماره شناسنامه و کد سرپرستیو رمز 5رقمی اشتباهی اهدا یارانه زدم الان یارانم قطع میشه؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق پشتیبانی سایت پیگیری بفرمایید

دادراه

دادراه:

استان :

طبق اخبار مندرج در خبرگزاری ها، سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرده است: یارانه افرادی که به اشتباه تقاضای اهدای یارانه داده‌اند، حذف نمی‌شود.

شماره تلفن های سیستم تلفن گویا سازمان هدفمندی یارانه ها جهت پاسخگويی به سئوالات مرتبط با يارانه ها: