مشاوره حقوقی رایگان - با شرایط ذکر شده چگونه تاریخ فوت شخص مشخص می شود؟

با سلام خدمت حقوقدانان محترم
به اداره ثبت احوال جهت اخذ گواهی فوت یکی از اجدادم مراجعه کردم .
در سیستم ثبت احوال تاریخ فوت و علت فوت متوفی نامعلوم ذکر شده بود.
از ریش سفیدان هم استعلام گرفتم و سال دقیق فوت را کسی نمی دانست ، یکی گفت حوالی سال1332 ، یکی گفت حوالی سال 1340 و ... با توجه به شرایط مذکور ، تاریخ فوت چگونه ثابت و مشخص می شود؟
متشکرم.

پاسخ ها :

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

سلام به چه دلیلی میخواید استفاده کنید