مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

باسلام و عرض ادب بنده آپارتمان پیش فروش خریداری کردم تو قولنامه هم نوشته شده پارکینگ اختصاصی و بدون مزاحم حال که آپارتمان آماده شده و پارکینگ را مشخص کرده اند خودرو در آن جا نمیگیرد و پارکینگ به درد خودروهای بدون صندوق میخورد و سازنده میگه میتونی از پارکینگ های دیگر استفاده کنی که مشترک هستن باید چی کار کنم میتونم از ایشون شاکی بشوم یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مدارک ومستندات دارد. درحالت کلی بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به شهرداری مراجعه نمایید تا جانمایی دقیق پارکینگ شما مشخص گردد و