مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دریافت دیه

باسلام و وقت بخیر
نزدیک به یک سال پیش تصادف کردم.گواهی نامه نداشتم و قصور 50 50 تعیین شد. آیا دیه به من تعلق میگیرد؟
با ذکر این نکته که آسیب بدنی وارده به خودم و سرنشینم نسبتا زیاد بود و همچنین خودروی بنده نیز بسیار آسیب دید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمقصرباشیدپنجاه درصدپرداخت میکنید.موفق باشید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

در صورت درخواست دیه از بیمه ،این امر جزو مستثنیات تعلق بیمه به شماست زیرا بصراحت در قانون بیمه اجباری شخص ثالث جزو مستثنیات در نظر گرفته شده ،و پاسخ به سوال حضرتعالی تا ممکن نبودن درخواست دیه از چه کسی و یا دیه و یا خسارت در عسر و حرج باقی خواهد ماند.موفق باشید