مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام و عرض ادب
من جامانده از یارانه از آغاز سال 93هستم مستاجر، بیکار، متاهل، و پسر 5ساله دارم به خاطر لکنت شدید که از زمان بمباران ارومیه روی من ماند کار درست پیدا نمیکنم ، اسفند 92 عروسیم بود که همه مشغول بودیم و یادمان رفت ثبت نام به یارانه کنیم و نهایتا در لیست منصرف ها قرار گرفتیم قبلا زیر مجموعه بودم و الان سرپرست هستم پدر و مادرم هم جامانده هستن، به خدا هزاران مرتبه به فرمانداری ، پلیس 10، پست بانکی و نهایتا دیماه 98برای معیشتی ثبت نام کردم که گفتن منتظر پیامک باش که به خدا از اون هم خبری نشد
من دیگه نامید شدم شما رو به خدا کمکم کنید تا حقم را بگیرم و از خداوند برایتان همیشه سلامتی و خوشبختی و رستگاری خواهانم

پاسخ ها :

سارا  تاج الدین

سرکار خانم سارا تاج الدین:

سلام وقت بخیر مجددا پیگیری کنید از طریق پلیس به علاوه ده

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام اگر شرایط دریافت یارانه دارید و احساس میکنید حق شما ضایع شده است شکایتی به طرفیت سازمان هدفمند سازی یارانه ها به دیوان عدالت مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
منتظر پیامک باشید به فرمانداری رجوع کنید
اگر افاقه ننمود
خطاب به دیوان عدالت اداری می‌توان طرح شکایت کرد…