مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی خانواده

سلام من 4ماهه که همسر قانونی و شرعی آقا هستم متاسفانه از یه هفته بعداز عروسی بخاطر توهین و فحاشی و تحقیر و ضرب و شتم و برداشتن اسناد از همسرم شکایت کردم البته بار اول رضایت دادم ولی متاسفانه بعداز سه ماه دوباره شروع کرده دوباره شکایت کردم الان پرونده در شورا حل اختلاف هست و فردا قرار هست شواهدی ندارم جز نامه پزشک قانونی لطفاً راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا نظریه پزشک قانونی باشد بر اساس آن می‌توانید مطالبه دیه نمایید