مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصرف عدوانی ملک

سلام .پدربزرگ اینجانب یک زمینی مسکونی رو سه دانگ سه دانگ واگذار کرده به من و برادرم و من و برادرم رفتیم سند تک برگ گرفتیم. حالا بعد از 5 سال که پدربزرگم فوت شده دوتا از عمو های من آمدن شکایت تصرف عدوانی کردن من رو بدون هیچ مدرکی. میخوام بدونم آیا میتون زمینی که پدربزرگم به ما داده و سند تک برگ براش گرفتیم رو از ما بگیرند؟ چطور از خودم تو دادگاه دفاع کنم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دفاعیات خود را مطرح نمایید
و دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در مقابل سند تک برگ رسمی دعوای تصرف عدوانی توان مقابله ندارد مگر دلایل قوی