مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

سلام من شاکی هستم.طرف مقابل متهم شده به دیه غیر عمد حدود مبلغ 50_60 میلیون.من در شهریور ماه رفتم برای امضا دریافت حکم و نوشتن این که دیه ام رو میخواهم (اجرای احکام).همون جا به طرف مقابل زنگ زدن گفتند پرداخت کن طرف مقابل گفت من تقسیط میکنم ندارم. به من گفتند برو تا 10 روز وقت دارد بیاید.تا الان که بهمن ماه است خبری نیست...من چه کنم ....روال پرونده چی هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مراجعه حضوری داشته باشید محتملا اعسار وی را بررسی میکنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

من محکوم علیه باید دادخواست اعسار از پرداخت دهد تا تقسیط شود