مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه چک

اینجانب یک فقره چک صیادی،جهت قرض کردن را نوشته وامضاکردم و طرف گیرنده چک مقررشد مبلغ را به حسابم واریزنماید،وپس ازواریزآن چک رادر سامانه ثبت وتاریخ چک را در نمایم،ولی متاسفانه پول را واریز ننمود،و اینجانب چک را ثبت وتاریخ نزدم و خواستار دریافت چک شدم که وی اعلام که چک گم شده است پس از2ماه نامبرده اقدام به تنظیم شکواییه وخواستارطلب خود درمراجع قضایی شده است،وحکم غیابی صادرو تقاضای واخواهی نمودم،واعلام کردم که شاکی خود تاریخ را درچک درج کرده است ،حال برای من اجراییه صادرشده است،به خدا هیچ پولی به من نداد و حالا خواستار طلب شده است،آیا راهی هست که جلوی اجراییه راگرفت 10روز فرصت داده یا از قاضی شکایت کنم،توخداراهی برام پیداکنید

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
دادخواست استرداد لاشه چک بدلیل دارا شدن ناعادلانه و توقف عملیات اجرایی چک رو تقدیم کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید