مشاوره حقوقی رایگان - تهدید بی مدرک

سلام. با اقای دوست بودم و بهشون پول قرض دادم از طریق کارت به کارت چندماه بعد پولمو خاستم ایشون منو تهدید کرد که پولتو بخای میرم پیش برادرت و عکساتو نشون میدم این تهدید رو داخل واتس اپ گفت و بعدش پاک کرد که من اسکرین نگیرم. الان که پولمو میخام میگه من پولی بهت بدهکار نیستم من میخام از طریق اظهارنامه پولم رو بگیرم چون مدارکم درسته اما از تهدید ایشون میترسم و مدرکی ندارم از تهدید ایشون چیکار باید انجام بدم برای تهدید ایشون که ایشون دیگه تهدید نکنه و عملی نکنه بعد گرفتن پولم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

درخصوص عملی کردن یا نکردن تهدید اقدامی نمی توانید انجام دهید
دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید