مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم تهیه مسکن

سلام بنده با همسرم 10 ماهه به مشکل خوردیم و کار به دادگاه کشیده من مهریه و نفقه را اجرا گذاشتم و 2 سکه اول به من دادند و نفقه هم 3 ماهه واریز نکردند دادگاه رای قطعی به همسر من تهیه منزل با وسایل داد اما همسرم منزل تهیه نکرده من شکایت عسر و حرج کردم
آیا میتونم حق طلاق رو بگیرم اگر همسرم منزل تهیه نکند؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل عدم تهیه مسکن عسر و حرج زوجه طلاق عدم تهیه مسکن برای زوجه