مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک خریداری شده

با درود بر وکلای ارجمند عرض شود که مادر بنده در سال 97 بابت آپارتمانش به خواهرم وکالت تام داده بود در سال 1401 پیرو اختلاف به وجود امده و عدم پرداخت عواید حاصل از اجاره آن جا که باید از سوی خواهر به مادرم پرداخت میشد و به تعویق افتاده بود مادر تصمیم گرفت بنده را به عنوان وکیل بلاعزل خود در رسیدگی به امور ملک مزبور انتخاب کرده و پیرو آن بنده این ملک رو با قرارداد بیع از مادر خریداری کرده و ثمن معامله هم نقدا پرداخت کرده ام که در قرارداد نیز ذکر گردیده اما از آن جا که ملک در اجاره مستاجر بود تصمیم گرفتم نقل و انتقالات قانونی آن را موکول به پایان مهلت اجاره کنم که خواهرم نیز ودیعه ای که بابت آن جا دریافت کرده بود را به مستاجر بازگرداند اما خواهرم در 1402 و پیش از پایان مهلت اجاره مالکیت ملک مزبور را تنها به واسطه همان وکالتی که از مادر داشتند به نام خود کرده بودند و اکنون نیز حاضر نیست مالکیت قانونی ام را که به واسطه خرید ملک مستحق دریافت آن میباشم را به من برگرداند در صورتی که شکایت کنم‌آیا مالکیت از خواهرم سلب شده و به من داده خواهد شد؟ برای اینکار بهتر است تحت چه عنوانی شکایتم را تقدیم دادگاه کنم از انجا که اکنون مادرم نزد خواهر زندگی میکند این احتمال وجود دارد که تحت نفوذ ایشان باشد؟ آیا مادر با وجود دو وکالتی که به ماها داده باز هم میتواند در روند پرونده دخالت داده شود؟
آیا مقدم بودن بیع نامه بنده بر تاریخ انتقال مالکیت خواهرم میتواند تصمیم قاضی را به سود من جهت دهی کند؟
در انتها از شما بزرگوارانی که محبت کرده راهنماییم میکنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما دارای عناوین خاص جداگانه بوده و تخصصی است لذا بهتر است با وکیل متخصص مشورت نمایید مختصر اینکه چنانچه مادرتان، ملک را به شما فروخته و پس از آن به خواهرتان فروخته باشد از عناوین فروش و مال غیر است و مجازات دارد و در صورتی که وکالت کاری داده به هر دوی شما، با انجام موضوع، وکالت منحل می‌شود