مشاوره حقوقی رایگان - چک کیفری و حقوقی

با سلام خسته نباشید .
من چندتا چک دارم و اختلاف حساب داریم با شاکی اما چون چک‌ها صیاد هستن و طرفم چک و به روز برگشت زدن اما این چک‌ها رو یکسال پیش بهشون دادم اصل و فرع پول و قرار بوده بعد یکسال تسویه کنم و حالا سر موعد که رسیده نمیاد اختلاف حساب و انجام بدیم ( طی چند مرحله پول ریختم به حساب قرار بوده که از مبلغ کل کم بشه ) و رو کل مبلغ چک‌ها درخواست مطالبه زده و با توجه به قانون جدید بدون جلسه رسیدگی اجراییه اومده و منم درخواست اعسار و زدم می‌خوام بدونم 1) تو جلسه اعسار میتونم ادعا کنم که اصل پول چقدر و به اندازه چک‌ها بدهکار نیستم و درخواست رسیدگی کنم یا باید جداگونه دادخواست بدم 2) این چک ها جنبه کیفری دارن یا حقوقی طرف می‌تونه از قاضی بخواد که جنبه کیفری هم باشه یا اینکه با توجه به موضوع فقط جنبه حقوقی داره ( چون میتونم ثابت کنم که این چکا رو چند ماه پیشه صادر کردم )

پاسخ ها :

پرداخت قسمتی از وجه چک چک کیفری چک حقوقی چک برگشتی چک صیاد چک قانون جدید چک