مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بانکی متوفی

سلام خسته نباشید من پدرم فوت شده و تو حساب بانکی اش مقداری پول دارد انحصار وراثت کردیم و گواهی پرداخت مالیات بر ارث رو هم گرفتیم ولی چند تا از وراث نمیان بریم بانک پول رو بگیریم و وکالت هم نمیدهند تکلیف بقیه وراث چی هست میتونند بروند و فقط سهم خودشون رو بردارند؟ . یا چطوری میشه که خرج کفن و دفن پدرم از اون پول برداشت کرد

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

معمولا بانک همکاری نمیکند
دادخواست تقسیم بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر یک از وراث می توانند موضوع را پیگیری کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باارائه ی حصروراثت بانک به هرکدام جداگانه پرداخت میکنه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر ورثه ای می تواند جداگانه به بانک مراجعه کند و سهم الارث خود را دریافت کند.
در خصوص مخارج کفن و دفن روند طولانی و زمان بر است. باید دادخواست بدهید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بهتر است درخواست تقسیم ترکه نمایید