مشاوره حقوقی رایگان - فرار از پرداخت مهریه

خانه ی 3 طبقه ای با پدر خانومم شریکم ایا قبل از دادخواست مهریه از طرف همسرم من میتوانم سهم خانه ام را که بصورت قولنامه ای است و سند ندارد به برادرم انتقال بدهم (بصورت قولنامه ی دستی چرا که این خانه به همان صورت قولنامه ای خریداری شده ضمنا قولنامه ی اصلی نزد پدر خانومم میباشد) با تشکر

پاسخ ها :

انتقال ملک برای عدم پرداخت مهریه انتقال مال برای فرار از پرداخت مهریه فرار از پرداخت مهریه فرار از دین مهریه