مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مبایعه نامه دستی

سلام خسته نباشید، پدری سند عادی به دست خود مینوسد البته صوری به جهت وام گرفتن پسرش
، متن این شکلی هست یک هکتار زمین به پسرم به فلان مبلغ فروختم
پدر زمین زیاد دارد و خریدار تصرف هم ندارد و سی سال از تاریخ مبایعه نامه گذشته و حدود اربعه یا نام زمین را ننوشنه مثلا بنویسه سیاه سنگ
حالا پسربه طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند شکایت کرده و قسمتی از زمین پنج هکتاری را داده نقشه برداری کردند
که من اینجا را خریدم و سند شاهد هم ندارد.
لطفا بفرمایید1_ این سند اعتبارداردیاخیر2_ مبیع مجهول است یا مردد
لطفا بیشتر توضیح بدهید اینقدر از ایتنرنت خواندم گیج شدم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اسناد عادی اعتبار دارند ولی شما باید اق‌اماتی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ذبت توجه به توضیحات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی سند تنظیم شده است