مشاوره حقوقی رایگان - ملک منابع طبیعی

با سلام. ملک پدری بنده از قدیم جزء منابع طبیعی بوده . در عکس هوایی سال 51 هیچ کس سکونت نداشته و آثاری نبوده . از سال 52 به بعد خانه ها ساخته شده از جمله منزل مرحوم پدرم. بعد ها به علت محروم بودن منطقه جزء مستثنیات شده و مردم سند گرفتند و جزء بافت و طرح هادی شده. پس از فوت پدرم کسی دنبال سند نرفته . سال 1401 شخصی مدعی 23000 متر از زمین های منطقه شده با ارائه مدارک قدیمی پدربزرگش و دادگاه فقط 1300 متر را آزاد کرده مابقی را منابع طبیعی اعلام کرده. ملک پدری بنده هم در نقشه 23000 متر مورد ادعای ایشان قرار داشت. بعد از صدور حکم رای تجدید نظر استان ما متوجه این قضیه شدیم. که با مراجعه به ایشان اقرار نموده که موقع نقشه برداری حضور نداشته و اشتباهی رخ داده است و حاضر به اقرار در دادگاه شده. اما حکم قطعی صادر شده و در اداره منابع طبیعی ثبت شده است و منابع طبیعی هم زیر بار نمیرود و میگه ملک شما با وجود قرار داشتن در بافت روستایی و طرح هادی از قبل جزء منابع ملی بوده در برنامه رفع تداخلات قرار داشت اما با صدور رای قطعی دادگاه از طرف آن شخص دیگر از برنامه رفع تداخلات خارج و برای همیشه منابع ملی خواهد ماند. بفرمایید راه حل برای برون رفت از اشتباه آن شخص چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

رای قطعی شده کاری نمیشود مگر درخواست اعمال ماده 477 که آنهم شرایط ویژه دارد