مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رد شدن در گزینش

باسلام
بنده جزء داوطلبین کنکور 1402 بودم که برای فرهنگیان دعوت به مصاحبه شدم اما بعد از اعلام نتایج کد5خوردم یعنی مشکل گزینش داشتم
به هسته گزینش مراجعه کردم و اعتراض زدم و حتی اعتراض اولم قبول شد یعنی نمره برای قبولی در رشته های فرهنگیان رو دارم ولی من در رشته امورتربیتی کد5خوردم که میگن این رشته خاص دانشگاه فرهنگیان هست و دوباره باید اعتراض بزنی به هئیت مرکزی
خب من الآن اعتراض اولم قبول شده چرا باید اعتراض دوم رو بزنم؟
اعتراض دوم مگه مخصوص افرادی نیست که تو اعتراض اول قبول نشدن؟
لطفا راهنماییم کنید.