مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من خانمی هستم که سه سال و نیمه ازدواج کردم و شوهرم بیست سال از من بزرگتره. از زمان زوجیت که باهم زندگی میکنیم شوهرم دیناری بمن پول نمیده و میگه خورد و خوراک و تهیه میکنم کافیه. و من برای لباس و هزینه درمان و دکتر از داشته های پیشین خود استفاده میکردم و الان چند ماه دیگه پولم تموم شده و باز هم این آقا حاضر نیست بمن پول بده من درخواست نفقه دادم و بزودی شورای حل اختلاف باید حاضر بشیم.
سوال من از شما اینه که من چطور میتونم نفقه معوقمو بگیرم
آیا صورتحساب بانکیم در طول این سه سال و نیم که برداشت میکردم و نموم شده میتونه کمکی برای اثباتش کنه؟
خدا خیرتون بده لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
با توجه به طرح سوال و نیازمندی به مشاوره کامل بهتر است با یک وکیل طرح دعوی خود را ادامه دهید در صورت تمایل میتوانید با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

سلام" در فرض سوال همینکه شوهرتان برای شما منزل مشترک ، لباسی که بر تن دارید و آذوقه ای که می خورید و می آشامید (حتی اگر حداقلی و به تعبیر عوام بخور و نمیر باشد) تهیه نموده خود قسمت عمده و اساسی پرداخت نفقه است و معنی دریافت نفقه لزوما وجه نقدی و پول توی جیبی برای زوجه نیست ! اگر قصد ادامه زندگی با همسرتان را دارید با کمبودهای مادی وی بسازید و شکوه و شکایت نکنید که اگر خدای ناکرده چنین شد و پای شما به مراجع قضائی باز شد ممکن است دیر یا زود پیوندتان گسسته شده و به طلاق منجر گردد .

پرسشگر :

من همسرم فقط خورد و خوراک تهیه میکنه.حتی بقول شما لباسی که برتن دارم هم اون نخریده و من همش در این مدت از داشته عام استفاده میکردم.وقتی چند تا املاک و دارایی زیاد داره چرا بمن باید سخت بگذره من حقم رو مطالبه کردم نه غیر این.و ازونجاییکه من همش در تنگنا بودم حقم و میخوام حتی اگه به قیمت برهم خوردن زندگیمون باشه چون زندگی با این شرایط هم برای من ممکن نیست.

یک وکیل

پاسخ دوم : صلاح مملکت خویش خسروان دانند ! اگر از منظر پرسشگر گرفتن طلاق و بیوه شدن و به جان خریدن مشکلات آن کمتر از ادامه زندگی مشترک با زوج قانع یا در بدترین حالت آن خسیس است بسم ا...

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم با مشاوره حضوری به این امر مهم توجه بفرمایید.یاالله