مشاوره حقوقی رایگان - پست دفترچه سربازی

با سلام من دانشجوی ترم اخر ارشد هستم و تا 30 ام همین ماه معافیت تحصیلی دارم و تا آخر ماه باید دفترچه پست کنم و بعدش هم امریه بگیرم.الان هم درسم تمام شده فقط دنبال کارهای تسویه و ثبت پایان نامه تحویل فاکتور هزینه هم هستم و ممکن است نتوانم دقیقا سی ام دفترچه پست کنم.
اگر مثلا ده روز دیرتر فارغ تحصیل بشوم و دفترچه پست کنم به خاطر اون ده روز دیگر نمیتونم امریه بگیرم و باید خدمت عادی برم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه می توانید موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا قبل شش ماه غیبت
مگر انکه دلیل و گواهی پزشک داضته باشید و شرحی از ما وقع