مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شفاهی اجاره نامه

با سلام قرارداد اجاره ای را شفاها تمدید کردیم سوالم این است که آیا اصل بر این هست که قرارداد با کلیه بندها و شروطش تمدید شود یا این موضوع در صورت مشکل باید اثبات بشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با همان شرایط قبل تمدید شده است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورت تمدید بدون نوشتن مطلب جدید اصل بر این است ک شرایط قبلی مورد توافق طرفین بوده است

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

بهتر است در پشت همان اجاره نامه تمدید را نوشته و شرایط آن را تاکید کنیدوبه امضای موجر برسانید چرا که اگر خدای نکرده برای موجر اتفاقی بیفتد و شما نوشته کتبی تمدید اجاره را نداشته باشی از تاریخ انقضای مدت اجاره ورثه به دلیل نداشتن مستند تمدید اجاره می توانند علیه شما در خواست اجرت المثل نمایند