مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در نام خانوادگی لاتین در پاسپورت

سلام وقت بخیر
بنده قبلا در پاسپورتم ، نام خانوادگی لاتین به اشتباه یک حرف اضافی نوشته شده که البته اشتباه از بنده بوده که خوب چک نکردم
و در تمدید پاسپورت جدید هم به صورت پاسپورت قبلی ثبت شده و الان برای ترجمه مدارک تحصیلیم باید طبق پاسپورت باشد که اون هم فامیلی من یه حرف اضافی داره ، گذرنامه قبول نمی کنند اشتباه تایپی نام خانوادگی در پاسپورت کنند تعویض کنند
آیا میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

اشتباه تایپی نام خانوادگی در پاسپورت نام لاتین در پاسپورت تعویض پاسپورت پاسپورت