مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

سلام من و همسرم در حال جدایی هستیم و پدر مادرش دعوای استرداد طلاجات را علیه من طرح کرده اند در حالیکه 1 سال قبل به علت درگیری که داشتیم من سرویسی که خریده بودند را به عروس بزرگشان پس دادم و بعد از ان انگشتر و النگویی که دستم بود را شوهرم گرفت و گفت چرا سرویس را پس دادی باید این ها را هم بدهی و اکنون نزد من هیچ گونه طلایی وجود ندارد. حال همسرم خودش را کنار کشیده و پدر مادرش را برای استرداد جلو فرستاده. سوالم این است که من میتوانم ادعا داشته باشم که همسرم خودش استرداد کند نه پدر مادرش چون همسرم بخاطر مساله تهاتر خودش را کنار کشیده. چطور ادعا کنم تا پدر مادرش کنار بروند و خودش جلو بیایید و چطور ثابت کنم نزد من طلایی وجود ندارد و پس داده ام؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اول از همه اصل گرفتن طلاها را انکار کنید ولی اگه قابل انکار نیست قاعدتا طبق قانون اگه هدیه از بین رفته باشه یا به دیگری منتقل شده باشه دیگه قابل استرداد نیست و جای دفاع داره.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer