مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر روزهای پرداختی بیمه

سلام
پدر بنده حدود 28 سال و 8 ماه سابقه پرداخت حق بیمه دارند که پس از درخواست سخت و زیان آور، رای بدوی کمیته سخت و زیان آور تایید کلیه سوابق ایشان بود.
با توجه به اینکه مجموعه سوابق ایشان معادل 28 سال و 8 ماه به عنوان سخت و زیان آور تایید شده، میخواستم بدونم میزان حقوق بازنشستگی دریافتیشون از بیمه تامین اجتماعی معادل چند روز خواهد بود؟
معادل 35 روز یا میزان بالاتر از 35 روز هم ممکنه به ایشان تعلق بگیره؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما
در صورت تایید سوابق شما و داشتن 12775 روز سابقه مبلغ مستمری شما 35 روز با اساس میانگین دستمزد 720 روز آخر میباشد